Výběr z jídel v restauraci v Českých Budějovicích - Gourmet Symphony

Vítejte v restauraci
Gourmet Symphony

 
Česky English Deutsch

Restaurant Gourmet Symphony
Grand Hotel Zvon, s.r.o.
Nám. Přemysla Otakara II. 90/28
370 01 České Budějovice
Czech Republic
www.gourmet-symphony.cz

Otevřeno:
Po - Pa: 18:30 - 1:00
So - Ne: zavřeno
Telefon : +420 381 601 601
Fax: +420 381 601 605
E-mail: rgs@hotel-zvon.cz

  • Rezervace
Hotel Zvon





Pro urychlení Vaší rezervace Vás bude na uvedené telefonní číslo kontaktovat náš pracovník.

Pokrmy v našem jídelním lístku jsou připravovány výhradně z čerstvých surovin.

Telecí, jehněčí a hovězí maso pochází z naší vlastní biofarmy Mysletín u Ledenic, srnčí pak z  vlastního lesního revíru u Borku a Hosína.

Drůbež pochází z vybraného domácího jihočeského chovu, ryby jsou výhradně ze sádek a rybníků z okolí Českých Budějovic a Třeboňska.

Brambory, vejce a ostatní lokální suroviny pocházejí z vybraných jihočeských farem.

Přejeme Vám příjemný gastronomický zážitek.

Studené předkrmy

  • Carpaccio ze svíčkové z mysletínského chovu s citrónovým olejem a parmazánem

Polévky

  • Dýňový krém s kardamomem a zeleninovou kroketou
  • Hovězí vývar z oháňky s čerstvou zeleninou a domácími nudlemi

Teplé předkrmy

  • Telecí karabáček sous-vide z mysletínského telecího, redukce z kořenové zeleniny, bramborový nok se šalvějí

Saláty

  • Salát Caesar, na másle pečené croutons

Hlavní jídla

  • Filet z třeboňského candáta pečený na másle, ragú ze šalotky a česneku, domácí pažitkové tagliatelle a šťáva z kukuřičného kuřátka
  • Kačeří prso z vybraného jihočeského chovu, karamelizované červené zelí, domácí bramborové noky a omáčka z moravského červeného vína
  • Pečený jehněčí hřbet a smažená jehněčí kotletka z mysletínského jehněčího, bramborová kaše, glazovaná červená řepa a opečený sladký česnek
  • Srnčí hřbet sous-vide v pistáciové krustě, dýňová kaše, růžičková kapusta a slaninový chips

Naše klasika

  • Vídeňský telecí řízek smažený v pánvi, pažitkové máslové brambory a brusinky
  • Svíčková na smetaně z mysletínské tabulové špičky, domácí karlovarské knedlíky a brusinky
  • Hovězí steak z mysletínské farmy, černý kořen v medovo-hořčičném másle, silné telecí glazé, domácí bramborové rösti

Dezert

  • SPovidlové taštičky, domácí zmrzlina z vlašských ořechů a limetkový crème fraîche