Připravte si doma jídlo z restaurace v Českých Budějovicích - Gourmet Symphony

Vítejte v restauraci
Gourmet Symphony

 
Česky English Deutsch

Restaurant Gourmet Symphony
Grand Hotel Zvon, s.r.o.
Nám. Přemysla Otakara II. 90/28
370 01 České Budějovice
Czech Republic
www.gourmet-symphony.cz

Otevřeno:
Po - Pa: 18:30 - 1:00
So - Ne: zavřeno
Telefon : +420 381 601 601
Fax: +420 381 601 605
E-mail: rgs@hotel-zvon.cz

  • Rezervace
Hotel Zvon





Pro urychlení Vaší rezervace Vás bude na uvedené telefonní číslo kontaktovat náš pracovník.

Připravte si, co Vám chutnalo v restauraci Gourmet Symphony, která leží v srdci Českých Budějovic

Zkuste si sami připravit své oblíbené jídlo z dílny našich kuchařů!

Králík na hořčici.

Pro přípravu 8 porcí potřebujeme:

  • 1200 g králíka
  • 50 g másla
  • 30 ml oleje
  • 1 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • hrst petrželky

  • 120 ml silné francouzské hořčice se semínky
  • 400 ml bílého vína
  • 200 ml vody
  • tymián
  • bobkový list
  • pepř
  • sůl

1. Králíka naporcujeme na osm částí.

2. Na másle a oleji osmahneme maso z obou stran. Poté maso vyjmeme z hrnce a na jeho místě orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli, drcený česnek, čerstvé bylinky (petrželku, tymián), bobkový list, opepříme, přimícháme hořčici, zarestujeme, zalijeme vodou a vínem, vložíme zpět králíka, osolíme a vaříme velmi mírným varem hodinu. (Kdo chce, může přidat ke konci trochu smetany, ale není třeba, králík je takto skvělý).